Zoeken
  • katiavancleynenbre

Ode aan de marktkramer

Bijgewerkt op: 19 okt 2021

Persoonlijk houd ik erg van de wekelijkse markt in Haacht. Zo heb ik al jaren mijn favoriete marktkramers. Zo is er de man van het kippenkraam die me steeds opgewekt en met oprechte belangstelling vraagt hoe het met me gaat. Niet zomaar. Neen, hij wil het écht weten.

Verder heb je de aardige mevrouw van het groenten- en fruitkraam die mijn kinderen toen ze klein waren steevast een extra appeltje toestak. Haar kleinkind is trouwens het enige meisje dat ooit écht uit de bloemkool werd geboren. En dan heb je nog de man en de vrouw van de kousen kraam die weten van welke kleur kousen ik houd en me zonder verpinken de juiste maat aanreiken. En dat vind ik nu heerlijk aan de markt.11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven